سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

ادعای جدید عفو بین الملل از شمار کشته شدگان حوادث بنزینی

عفو بین‌الملل می‌گوید از مصاحبه با منابعی در داخل و خارج ایران از جمله بستگان کشته‌شدگان، خبرنگاران و فعالان حقوق بشر و مقایسه منابع مختلف از صحت این آمار یقین پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، عفو بین‌الملل مدعی شده بر اساس گزارش‌های معتبر به این نتیجه رسیده که شمار کشته‌های اعتراض‌های اخیر حداقل ۲۰۸ نفر است هر چند که "رقم واقعی احتمالا بیش از این است. "

 

فیلیپ لوتر مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقای عفو بین‌الملل در ادامه آمارهای بدون پشتوانه روزهای اخیر مدعی شده: "آمار نگران‌کننده کشته‌ها سند دیگری است که نیرو‌های امنیتی ایران کشتار وحشتناکی کرده‌اند و ۲۰۸ نفر را در کمتر از یک هفته کشته‌اند. این آمار تکان‌دهنده حاکی از بی‌اعتنایی مقامات ایران به جان انسان‌ها است. "

 

عفو بین‌الملل می‌گوید از مصاحبه با منابعی در داخل و خارج ایران از جمله بستگان کشته‌شدگان، خبرنگاران و فعالان حقوق بشر و مقایسه منابع مختلف از صحت این آمار یقین پیدا کرده است.

 

فیلیپ لوتر گفت: "مسئولان این سرکوب تظاهرکنندگان باید پاسخگوی اعمالشان باشند. از آنجا که مقامات ایران قبلا نشان داده‌اند مایل به تحقیقات مستقل، بی‌طرف و موثر درباره کشتار غیرقانونی و یا دیگر اقدام‌های قهرآمیز علیه معترضان نیستند، ما از جامعه جهانی می‌خواهیم که کمک کنند آن‌ها پاسخگوی اقداماتشان باشند. "

ارسال نظر